24 Nisan 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / Elektromekanik katlı otopark ekipmanları gözden çıkarıldı…

Elektromekanik katlı otopark ekipmanları gözden çıkarıldı…

Seyhan Belediyesi’nin sahibi olduğu ve dönemin Belediye Başkanı Zeydan Karalar tarafından yaptırılan elektromekanik katlı otoparkların ekipmanları satışa çıkarıldı. Belediye hizmet binasının yanındaki ve Kent Meydanı’ndaki katlı otoparkların kullanılmaması nedeniyle satılacağı öğrenildi.
1 MİLYON LİRAYA MAL OLMUŞ
Hizmete girdiği dönemde her biri 1 milyon liraya mal olan elektromekanik katlı otoparkları Seyhan halkı bir türlü benimsemedi. İşletme ve İştirakler Müdürlüğü kanalıyla katlı otoparkların satışına ait meclis kararının alınmasına yönelik teklif Pazartesi günü yapılacak olan Mayıs ayı meclis oturumlarında gündeme gelecek. Bu otoparkların her birisinin 1 milyon liraya mal olmasına karşın bugün ekipman olarak satışından belediyenin büyük rakamlara varan zararda olduğu ifade ediliyor.
OTOPARKTAN ARAÇ DÜŞMÜŞ
Konuyla ilgili olarak görüşlerini başvurduğumuz belediye meclis üyeleri ilgili maddenin komisyonlara sevk edilerek burada görüşüleceğini söylediler. Komisyona idarenin ayrıntılı bilgi sunmasını, maliyet ve satış fiyatlarının çıkarılmasını istediklerini belirten belediye meclis üyeleri, daha önce katlı otoparktan 2 adet belediye aracının da düşürek hasara uğradığını da hatırlatıp “Güvenlik önlemi alınmamış bir otopark mıdır ki buradan araç düşüyor?” sorularına da yanıt arayacaklarını ifade ettiler. Seyhan Belediyesi halen Büyükşehir Belediyesi ile de ortaklık yaptığı bir Gizerler İş Merkezi arkasındaki bir adet otoparkın da sahipliğini yapıyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir