19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana’da Depremzede Öğrencilere Sıcak Karşılama…

Adana’da Depremzede Öğrencilere Sıcak Karşılama…

Sanatçı Orçun Utlu’nun da eşlik ettiği bu gezi kapsamında, öğrenciler Adana Demirspor-Hatayspor futbol maçını ve Seyhan Belediyesi – Kayseri Voleybol 2’nci Lig Kadınlar Voleybol karşılaşmasını izleme fırsatı buldular. Ayrıca ATDSK Çok Amaçlı Spor Salonu’nda voleybol oynayarak eğlenceli vakit geçirdiler.

Adana’nın tarihi ve kültürel mekanlarını da keşfeden öğrenciler, Atatürk Evi, Sinema Müzesi ve dünyanın kullanılan en eski köprülerinden biri olan Taşköprü’yü ziyaret ettiler.

Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, bu etkinliğin öğrencilere moral kazandırmak ve depremin etkilerini hafifletmek amacıyla düzenlendiğini belirtti. Çintimar, etkinliğin organizasyonuna destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Samandağ ziyaretinde öğrencilere verdiği sözü hatırlatan ATDSK Başkanı Ali Refah Keskin, LGS’de başarılı olan öğrencileri İtalya gezisiyle ödüllendireceğini duyurdu. Bu jest, öğrencilerin sınavlara olan motivasyonunu artırmak için önemli bir adım.

Bu etkinlik, deprem sonrası zor günler geçiren öğrencilere moral vermenin yanı sıra, eğitimlerine devam etmeleri için gerekli desteği sağlayarak, onların geleceğe umutla bakmalarını sağlıyor.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir