19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana Demirspor’dan “5 Ocak” kutlaması…

Adana Demirspor’dan “5 Ocak” kutlaması…

Trendyol Süper Lig takımlarından Yukatel Adana DemirsporAdana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı nedeniyle, Mustafa Kemal Atatürk‘ün “Bende bu vekayiin ilk hiss-i teşebbüsü bu memlekette, bu güzel Adana’da vücut bulmuştur”  sözünün yer aldığı kutlama mesajı paylaştı.

Adana Demirspor, deplasmanda karşılaşacağı Rams Başakşehir maçı hazırlıklarını dün yapılan idmanla sürdürdü. Mavi-lacivertli ekip, ligin 19. hafta programına göre yapılacak olan bu maçın idmanı öncesi, Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yılı nedeniyle Türk bayrağı ile ekip olarak objektiflerin karşısına geçti.

 

Yabancı futbolcularından Younes Belhanda ve Kevin Rodriuges ile yolların ayrıldığı Mavi-Şimşekler, daha sona yapılan idmanda yardımcı antrenör Serkan Damla idaresinde ısınma hareketleri, teknik ve taktik çalışma ve ardından çift kale maç yaptı.

Yukatel Adana Demirspor Kulübü’nün sosyal medya hesabından bugün yapılan paylaşımda, Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bende bu vekayiin ilk hiss-i teşebbüsü bu memlekette, bu güzel Adana’da vücut bulmuştur”  sözünün yer aldığı kutlama mesajı yayımlandı.

Adana Demirspor’un yarın İstanbul’daki Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynayacağı maç ise saat 16.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Turgut Doman yönetecek. Mustafa Sönmez ve Mehmet Salih Sönmez ise yardımcı hakemler olarak görev alacak.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir