19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / ADANA CHP’DE KURULTAY TABLOSU…

ADANA CHP’DE KURULTAY TABLOSU…

Adana’da CHP Kurultay delegeleri toplantısından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı çıktı. Adana’nın İl kongresinde 30 kurultay delegesi seçildi. 4 milletvekili ile Merkez Disiplin Kurulu üyesi Av. Bülent Maraklı da kurultayın doğal delegeleri.

Adana’da 35 delegeden  Adana Milletvekilleri Burhanettin Bulut ve Ayhan Barut ile Ceyhan İlçe Başkanı Caner Aydar, kurultay’da CHP Meclis Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel’i desteklediğini ve imza verdiğini açıkladı.

CHP Adana Milletvekillerinden Orhan Sümer ve Müzeyyen Şevkin ile 29 il kurultay delegesi ve Merkez Disiplin Kurulu üyesi Av. Bülent Maraklı kurultayda Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldıklarını açıklamışlardı.

CHP Merkez Disiplin Kurulu üyesi Adanalı Av. Bülent Maraklı, sosyal medya hesabından “CHP 38. Olağan Kurultayı’nda CHP Genel Başkanlığına, Yüksek Disiplin Kurulu üyesi 13 delegeyle Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu öneriyoruz. Sol düşünceye, vicdana, barışa ve yaşam hakkına sahip çıkıyoruz.. İyi ki CHP var.” ifadeleri ile desteğini açıklamıştı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir