27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Adana Barosunda görev dağılımı yapıldı…

Adana Barosunda görev dağılımı yapıldı…

Adana Barosu’nun 22-23 Ekim 2016 tarihlerinde gerçekleşen 29. Dönem olağan genel kurul ve seçimlerinin ardından göreve seçilen yönetim kurulu yapılan ilk toplantısında görev bölümü yaptı.
Yapılan toplantıda; Av. Veli Küçük (Başkan), Av. Sabahattin Gümüş (Başkan Yardımcısı), Av. Semih Gökayaz (Genel Sekreter) ve Av. İlknur Önal (Sayman) olarak seçilmiştir.
Yönetim Kurulu Üyeleri ise; Av. Gülsen Çalıkuşu Baykal, Av. Ümit Arif Özsoy, Av. Nevzat Elçi, Av. Duygu Özgüven, Av. Özge Doğan İşcan, Av. Furkan Kılıç ve Av. Hasan Alkan.
Komisyon Koordinötörleri ise, Av. Gülsen Çalıkuşu Baykal (Adli Yardım, Meslek İçi Eğitim ve Mevzuat İzleme, Mülteci Hakları), Av. Duygu Özgüven (Kamu ve Kurum Avukatları, Kültür Sanat, Basın Yayın), Av. Semih Gökayaz (Staj, Engelli Hakları), Av. Furkan Kılıç (A.B ve Uluslar arası İlişkiler, Hayvan Hakları, Mesleki Sorunlar ve Genç Avukatlar), Av. Hasan Alkan (İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik, Enerji Komisyonu, Avukat Sağlığı ve Hasta Hakları), Av. Ümit Arif Özsoy (Spor, Çevre ve Kentleşme, Adana Kentsel Dönüşüm Sürecini Takip Komisyonu), Av. Sabahattin Gümüş (İnsan Hakları ve AHİM, Avukat Hakları Komisyonu), Av. Nevzat Elçi (Çocuk Hakları, CMK Komisyonu), Av. İlknur Önal (Kadın Hakları, Cezaevi İzleme), Av. Özge Doğan İşcan (Tüketici Hakları, Arabuluculuk, Bilişim Komisyonu)

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir