28 Nisan 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / ceyhan’da moraller bozuk…

ceyhan’da moraller bozuk…

CEYHANSPOR’DA MORALLER BOZUK

Geçtiğimiz sezon Bal liginde 3. Ligin kapısından dönen Ceyhanspor şu sıralar da zor günler yaşıyor. Yeşil- Beyazlı ekibin taraftarları yaşanan olumsuzluklar karşısında isyan bayrağını açtılar.

Bal ligine katılması için en son 21 Temmuz günü Federasyona 25. Bin TL yatırması gerekiyor. Eşil Beyazlı kulüp de endişeli bekleyiş devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Ceyhanspor’u maddi ve manevi destekleyen Kulüp Başkanı Mustafa Aydar’ın da sessiz kalması ve aradığı desteği bulamaması Yeşil Beyazlı taraftarları harekete geçirdi. Taraftarlar dernek Başkanı Mustafa Saner, Başta Adana Büyük Şehir Belediye başkanı Hüseyin Sözlü olmak üzere Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ü göreve davet etti. Mustafa Saner Başkan Mustafa Aydar’a maddi ve manevi destek verilmesini isteyen taraftarlar Ceyhanspor için yapılması gereken tek şeyin birlik ve beraberlik içinde hareket etmeleri gerektiğini vurguladı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir