29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Siyaset / MEMURSEN’DEN BAŞKANA ZİYARET…

MEMURSEN’DEN BAŞKANA ZİYARET…

MEMUR-SEN ADANA İL BAŞKANI MUHAMMET
ERDOĞAN’DAN BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK’E ZİYARET

Memur sen Adana il başkanı Muhammet Erdoğan, bem bir-sen Adana şube başkanı Mehmet Ünüvar,Sağlık sen Adana şube başkanı Recep Kurum ile T.O.Ç bir sen 15 nolu şube başkanı Gürdal Ersoy Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’e nezaket ziyaretinde bulundular ve çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ise Memur sen Adana il başkanı Muhammet Erdoğan,bem bir-sen Adana şube başkanı Mehmet Ünüvar,Sağlık sen Adana şube başkanı Recep Kurum ile T.O.Ç bir sen 15 nolu şube başkanı Gürdal Ersoy’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.Başkan Öztürk Ceyhanlı hemşerilerimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.
Başkan Alemdar Öztürk günün anısına Memur sen Adana il başkanı Muhammet Erdoğan,bem bir-sen Adana şube başkanı Mehmet Ünüvar,Sağlık sen Adana şube başkanı Recep Kurum ile T.O.Ç bir sen 15 nolu şube başkanı Gürdal Ersoy’a günün anısına birer Şahmeran Figürü hediye etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir