28 Mart 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Siyaset / MEMURSEN’DEN BAŞKANA ZİYARET…

MEMURSEN’DEN BAŞKANA ZİYARET…

MEMUR-SEN ADANA İL BAŞKANI MUHAMMET
ERDOĞAN’DAN BAŞKAN ALEMDAR ÖZTÜRK’E ZİYARET

Memur sen Adana il başkanı Muhammet Erdoğan, bem bir-sen Adana şube başkanı Mehmet Ünüvar,Sağlık sen Adana şube başkanı Recep Kurum ile T.O.Ç bir sen 15 nolu şube başkanı Gürdal Ersoy Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’e nezaket ziyaretinde bulundular ve çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Alemdar Öztürk ise Memur sen Adana il başkanı Muhammet Erdoğan,bem bir-sen Adana şube başkanı Mehmet Ünüvar,Sağlık sen Adana şube başkanı Recep Kurum ile T.O.Ç bir sen 15 nolu şube başkanı Gürdal Ersoy’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.Başkan Öztürk Ceyhanlı hemşerilerimize verdiğimiz sözleri yerine getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.
Başkan Alemdar Öztürk günün anısına Memur sen Adana il başkanı Muhammet Erdoğan,bem bir-sen Adana şube başkanı Mehmet Ünüvar,Sağlık sen Adana şube başkanı Recep Kurum ile T.O.Ç bir sen 15 nolu şube başkanı Gürdal Ersoy’a günün anısına birer Şahmeran Figürü hediye etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Adana’da parkta kadının düğün takıları çalındı…

Olay, 25 Mart günü Sarıçam ilçesine bağlı Orhangazi Mahallesi’ndeki çocuk parkında meydana geldi. İddiaya göre, Nur …

Adana’da çikolata yağı yüklü tırda çıkan yangın söndürüldü

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu Ceyhan batı gişelerinde, sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 33 ALS 668 plakalı tır seyir halindeyken alev aldı.İhbar …

“Çocuklarıma Da Bu İşi Yaptıracağım”

Adana’nın merkez ilçelerindeki neredeyse tüm trafik ışıklarında sürücülere zor anlar yaşatan gençler, otomobilin camını sildirmeyen …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir