15 Mayıs 2024 , Çarşamba
Ana Sayfa / Bölgesel / “BİR GÜLÜCÜK” olmayı sürdürüyorlar…

“BİR GÜLÜCÜK” olmayı sürdürüyorlar…

PALYAÇOLAR ADANA GRUBU

“Yüzyılın Felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetli iki büyük depremi yaşayan ve ardından 6.4 5.8 merkezli depremlerin vurduğu Hatay’da en çok etkilenen çocuklara moral depolayan 40 kişilik Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu bu kez  Adana’da değişik yerlerde yaşlı ve çocuklar ile hastalara dokunarak yanlarında oldu.

ÖZEL ÇOCUKLAR VE

ENGELLİLERE MOTİVASYON

Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu’nun 13 yıl önce  Erol Olamcam tarafından kurulduğunu anlatan Fırat Arsunar, “Seyhan Belediyesi ile gönüllü palyaçolar Adana ekibinin çocuklara tiyatro etkinliği özel çocuklarımız engelli çocuklarımız ve normal çocuklarımız okul öncesi moral motivasyonları için Gönüllü palyaçolar Adana ekibi olarak Onkoloji Bölümü Sevgi Evleri Huzurevi koruma evi özel çocuklarımız ve engelli kardeşlerimizin yüzünde bir gülücük olabilmek için her şey bir gülücük için diyerek  yola çıktık. Bu yolda düzenlemiş olduğumuz özel çocuklarımız engelli kardeşlerimiz ve normal çocuklarımızı Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi’nde Güzel bir tiyatro gösterisinde  çocuklarımızı bir araya getirdik tiyatro sonrası çocuklarımıza Sosis balon yüz boyaması müzik eşliğinde Coşku ile eğlendik” dedi.

“YAŞLILARIMIZ İLE BİR ARADA

COŞKUYLA YÜZLERİNDE GÜLÜCÜK OLDUK”

Arsunar,  Dünya yaşlılar günü nedeniyle Seyhan Belediyesi ile Gönüllü Palyaçolar Adanalı olarak ortak etkinlik düzenlediklerini de ifade ederek, “Hayatın yolculuğunda bize ışık tutan büyüklerimizin tecrübeleriyle bizlere rehberlik ettiği ve sevgileriyle içimizi ısıtan büyüklerimiz ile bir arada coşkuyla yüzlerinde gülücük olduk” diye konuştu.  Gönüllü Palyaçolar Adana Grubu Sözcüsü Fırat Arsunar, “Gücümüzün yettiği kadar yaşlılarımıza bir arada olmaya çalıştık ve 1 Ekimde Akalın Huzurevindeki büyüklerimizle de coşku ve mutluluk içerisinde bir arada olduk onların Yüzündeki gülücük bir tebessümleri bile bizler için umut, hayat, mücadele demek.  Oradaki büyüklerimiz uzaktan kapıya bakıyorlar bir güler  yüz için bir muhabbet bir sohbet için belki bizleri tanımıyorlar ama bizlere evlatları gibi görüyorlar. Bu duygu paha biçilmez ve kolay kolay elde edilmez herkesin huzurevine gidip bir büyüğümüz ile muhabbet etmesi. Belki onlar için apayrı bir yaşam sevinci olacaktır” diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir