26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Çevre / 19 YAŞINDAKİ GENÇ KAZAYLA ÖLDÜRÜLMÜŞ…

19 YAŞINDAKİ GENÇ KAZAYLA ÖLDÜRÜLMÜŞ…

Adana’da, çiftlik evinde vurulmuş halde yaralı bulunan ve hastanede hayatını kaybeden 19 yaşındaki genci, çiftlikte çalışan 12 yaşındaki Suriye uyruklu bir çocuğun tüfekle oynarken öldürdüğü ortaya çıktı.
Olay, 14 Şubat 2016 günü Seyhan ilçesinin Hadırlı mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Sinan Çelik (19) bir süre önce Hadırlı mahallesindeki bir çiftlikte çalışmaya başladı. Çelik’in yanında bir süre sonra Suriye’deki savaştan kaçarak Adana’ya gelen bir ailenin 12 yaşındaki oğlu Halid E. tarım işçisi olarak işe başladı. Dün akşam saatlerinde Çelik’in yakınları telefonla arayıp ulaşamayınca çalıştığı çiftliğe gitti. Ailesi, çiftlik evinde Çelik’i kanlar içinde buldu ve kendi imkanlarıyla özel bir hastaneye götürdü. Ancak yapılan müdahalelere rağmen Çelik kurtarılamadı. Çelik, yapılan otopsinin ardından adli tıp kurumundan alınarak Hadırlı mezarlığında toprağa verildi.
Olay üzerine polis araştırma başlattı. Yapılan araştırmada çiftlikte Suriyeli bir çocuğun olduğu belirlendi. Polis kısa sürede çocuğa ulaştığında Çelik’in çocuk tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Çocuk şube müdürlüğünde psikolog eşliğinde ifadesi alınan çocuğun çiftlikte bulunan pompalı tüfekle oynarken yanlışlıkla patladığını ve karşısında duran Çelik’in karnına isabet ettiğini korkup kaçtığını söyledi. Suriyeli çocuk adliyeye sevk edildi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir