26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Aydar’dan Gövde Gösterisi…

Aydar’dan Gövde Gösterisi…

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, partilileri ve Ceyhanlılara ilk açıklamasını miting havasında yaptı.
Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun açıklamasının ardından ilk açık hava mitingini gerçekleştiren Kadir Aydar partililerin yoğun ilgi gösterdiği coşkulu bir konvoy ile Ceyhan turu yaptı.
Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar’ın katılımı ile yapılacağı duyurulmuştu ancak, yoğun programı nedeniyle Ankara’da bulunan Zeydan Karalar mitinge katılmadı. CHP Adana Milletvekilleri Ayhan Barut ve Burhanettin Bulut ile Çukurova Belediye Başkan Adayı Soner Çetin, Aydar’ı yanlız bırakmadı. İYİ Parti İlçe teşkilatı davet edilmesine rağmen, Nusret Saçlı ve ekibinin alanda olmadığı görüldü. Saçlı’nın yakın arkadaşlarına “Henüz süreç netlik kazanmadı. Genel merkezden bana bir haber verilmediği sürece katılmam yanlış olur” dediği iddia edildi.
Mart’ın sonunun herkes için Bahar olacağını belirten, CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar, “3 ay önce sizlerle buluştuğumuz da, yüreğimizde taşıdığımız büyük inançtan cesaretten ve umuttan bahsetmiştik. Ceyhan’ın sevdamız olduğunu söylemiştik. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun takdiri, sizlerin isteği ve yüce Allah’ın izni ile bu gün sizlerin karşısında Ceyhan belediye başkanı adayı olarak bulunuyorum. Ceyhan’ın kaderi değişecek, Ceyhan’ın çehresi değişecek, Ceyhan’ın kendisi değişecek ama önce Ceyhan belediye başkanı değişecek !
Çok kıymetli Ceyhan’lı hemşerim bu gün tarihi bir gün, önemli bir gün, bu gün Ceyhan’ın kaderinin değişeceği sizlere emanet edebildiği bir gün, bu gün sizlerin arasındayım sizlerle bir aradayım. Hep birlikte başaracağız, çıktığımız bu yolda hepimize Mart’ın sonu Bahardır” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir