27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Zeydan Karalar’dan gövde gösterisi…

Zeydan Karalar’dan gövde gösterisi…

Büyükşehir belediye Başkanı Zeydan Karalar, “ Biz göreve geldiğimizde borç batağında bir belediyeyi devraldık. Adana Büyükşehir belediyesinin bizimle birlikte mali sorunu kalmadı. Bu seviyeye gelmemiz kolay olmadı. Devasa işleri yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

Karalar coşkulu kalabalığa yaptığı konuşmada şunları söyledi. “ CHP olarak Adana’da üzerimize düşeni yapacağız. 2024’te inşallah Seyhan‘ı, Çukurova’yı yine alacağız. Büyükşehir’i bir kez daha kazanacağız. Ceyhan’ı alacağız, Yüreğir’i de alacağız, Yumurtalık’ı alacağız Pozantı ve Tufanbeyli’yi de almaya yakınız, bir de sürpriz yapabiliriz Feke’yi de alırız. Bu nedenle bir çalışıyorsak iki çalıştığımız, üç kişi isek artık beş kişi olduğumuz, on kişi olduğumuz şekilde kapsayıcı bir çalışma yapmamız lazım.”

Karalar ayrıca şöyle konuştu. “  Bugün ayrışmaya, az çalışmaya, tembelliğe, başka konulara odaklanırsak halkımıza karşı sorumluluğumuzu yerine getirmemiş oluruz. Bu sebeple tek bir sorumluluğumuz var yerel seçimi kazanmak ve siyasal iktidara gerekli dersi vermemiz lazım. Adana öncü olacak, tekrar iktidarı kazanacaktır. Bu konuda tüm örgütümüze, partililerimize ve Adana halkına güvenim tamdır. Zaman hep birlikte çalışma zamanıdır. ”

Akkapı mahallesinde bulunan AKYED’de düzenlenen toplantıya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, İl Başkanı Dr. Anıl Tanburoğlu, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Seyhan İlçe Başkanı Ramazan Atikaslan, parti yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ve meclis üyeleri nin yanı sıra kalabalık bir mahalle haklıda katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir