6 Mayıs 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / ZEYDAN KARALAR’DAN CHP CEYHAN SEÇİM BÜROSUNA ZİYARET…

ZEYDAN KARALAR’DAN CHP CEYHAN SEÇİM BÜROSUNA ZİYARET…

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ceyhan İlçe Başkanlığının seçimlerde kullanacağı Çamlıyol üzerinde bulunan seçim bürosunda Başkan Caner Aydar, ilçe örgütü ve partilileriyle bir araya geldi.
Ceyhanlıların teveccüh gösterdiği, parti içerisinde birlik ve beraberliği sağlayan İlçe Başkanı Caner Aydar’la CHP’de büyük bir seçim coşkusu olduğu ifade edilirken, bu heyacana Başkan Karalar’da eşlik etti.
Partilileri ve Ceyhanlılara mesaj veren Başkan Zeydan Karalar, 2024 yerel seçimlerden zaferle ayrılması için bir bütün halinde hareket edileceği, birlik ve beraberlik içinde 2024 Yerel seçimlerinde Ceyhan’da Zeydan Karalar’ın 1. olacağı, hem de partinin belediye başkan adayının seçimden zafer ile ayrılacağını,2024 seçimlerinde Adana ve Ceyhan’da el birliğiyle yeniden tarih yazacaklarına olan inancının tam olduğunu ifade etti.
Zeydan Karalar’ın ilçe örgütüne ziyareti, seçimlere olan bu enerjisi ve zafer sözleri partililer tarafından memnuniyetle karşılandı. Başkan Zeydan Karalar’ın birlik ve beraberlik içerisinde 2024 yerel seçimleri için yaktığı Zafer Meşalesine tüm örgüt sahip çıktı.    Bülent ÇELİKTEN.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir