27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Zeydan Karalar, Kozan ve Ceyhan’da Halkla Kucaklaştı…

Zeydan Karalar, Kozan ve Ceyhan’da Halkla Kucaklaştı…

Adana Büyükşehir Belediyesi, hizmet atağını hızlandırarak sürdürüyor. Göreve gelmesinin ardından borç batağındaki belediyeyi, adeta mali mucize yaratarak  devasa hizmetleri borçsuz yapabilir hale getiren ve Adana’nın dört bir yanına, kent tarihinde görülmemiş hizmetleri, siyasi parti ayrımı yapmadan, oy hesabına girmeden ulaştıran Başkan Zeydan Karalar, Kozan ve Ceyhan ilçelerinde çeşitli köy ve mahallelerde ziyaretlerde bulunarak, halkla bir araya geldi.

İKİ MAHALLE MERKEZİ DAHA HALKIN HİZMETİNDE

Başkan Zeydan Karalar, Yüreğir Geçitli ve Ceyhan Kızıldere mahallelerinde, vatandaşın birçok ihtiyacına cevap verecek mahalle merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi.

Kozan ve Ceyhan’da; iftar, ziyaret, açılış ve vatandaşla buluşma programlarında halkla bir araya gelen, sorun dinleyen, sohbet eden, yapılan ve yapılacak hizmetlerle ilgili bilgi veren Başkan Zeydan Karalar, CHP Ceyhan Belediye Başkan Adayı Kadir Aydar’la birlikte çeşitli ziyaretlerde bulundu. Cumartesi Pazarı’nda esnafla ve vatandaşla sohbet eden Başkan Zeydan Karalar, pazarcı esnafına bol kazanç diledi.

“BORÇ BATAĞINDAN HİZMET ATAĞINA…”

Ceyhan Başören ve Gümüldürlü köylerinde hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Zeydan Karalar’a sevgi ve ilgi sel oldu aktı. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Ceyhan’da verdiği iftar programına da katılan Başkan Zeydan Karalar, huzur, barış ve kardeşlik ortamı istediklerini dile getirdi.

CEYHAN’DA ÜRETİCİYE YENİ VE ÖNEMLİ DESTEK

Başkan Zeydan Karalar Ceyhan’da üreticiye dağıtılan ay çiçeği tohumu, süt sağma makinesi, koyun kırkım makinesi ve koyun yemi ile ilgili de bilgilendirme yaptı, sembolik dağıtım gerçekleştirdi.

Başkan Zeydan Karalar, Ceyhan’ın Esentepe Mahallesi’nde de coşku ve yoğun kalabalıkla karşılandı.

Gittiği her noktada halka hitap eden Başkan Zeydan Karalar, göreve geldiklerinde borcu gelirinin 4 katı olan belediyeyi, gerçekleştirilen mali mucizeyle geliri borcunun 4 katı hale getirdiklerini belirterek, borç batağındaki belediyeyi, pandemi, deprem ve ekonomik krizlere rağmen, halka önemli hizmetleri verebilen bir yapıya kavuşturduklarını anlattı.

“ÖNCE MALİ MUCİZE, SONRA DEVASA İŞLER…”

321 iş makinesi, 111 otobüs aldıklarını, 3 milyon ton asfalt döküp, 5 bulvar yaptıklarını, 221 bulvar ve caddeyi yenilediklerini, çok önemli altyapı hizmetleri sunduklarını, arıtmalar yapıp, su isale hatları döşediklerini, asbestli boruları değiştirdiklerini, kütüphaneler, mahalle merkezleri , kreşler yaptıklarını kaydeden Başkan Zeydan Karalar, güneş enerji santralleri kurduklarını, SCADA ile önemli miktarda su kayıp kaçağının önlendiğini, sosyal belediyecilik hizmetleriyle zor durumdaki vatandaşlara katkı sağlandığını, üreticinin desteklendiğini, halk kart, 500 bir koli dağıtıldığını, aşevi açıldığını bildirdi. Başkan Zeydan Karalar, Adana’da dokunulmayan ilçe, mahalle ve köy kalmadığının altını çizdi.

“ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE YENİ VE BÜYÜK PROJELER, ÖNEMLİ HİZMETLER”

Önümüzdeki dönemde de kütüphaneler, kreşler, mahalle merkezleri yapmaya devam edeceklerini, otogar ve kültür merkezi inşa edeceklerini, 8 alt geçit ile Metro 2. Etap ve tramvay hattının yapılacağını, nostaljik tramvayın hayata getirileceğini, yeni arıtmalar inşa edileceğini, Adana’nın dört bir yanında çok önemli yeni hizmetlerin halkla buluşturulacağını ifade eden Başkan Zeydan Karalar, Adana’ya adadığı ömrünü, Adana için harcamaya devam edeceğini vurguladı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir