27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Yumurtalık’ta on binler tek yürek oldu…

Yumurtalık’ta on binler tek yürek oldu…

Yumurtalık’taki üç gün süren Adana Büyükşehir Belediyesi Yollarda etkinliği, Kaldırım, Zeynepli, Yeşilköy mahalleleri, Yumurtalık ilçe merkezi ve Zeytinbeli mahallesinde gerçekleştirildi. Sanat TIR’ı, sağlık otobüsü, gezici kütüphane ve gezici dijital mamografi cihazı ile onbinlerce vatandaşa kültür, sanat ve sağlık hizmeti bir arada sunuldu.

Yumurtalık İlçe Merkezi’ndeki 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programında Büyükşehir Bandosu eşliğinde yapılan yürüyüşte binlerce Yumurtalıklı, hain darbe girişiminin birinci yıldönümünde tek yürek oldu. Yumurtalık Kaymakamı Asalet Karabulut ve Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik ve ilçe protokolünün katıldığı programda, Mevlid-i Şerif okunarak şehitlere dua edildi. Öğrenciler, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı. 15 Temmuz Destanı’nı anlatan filmler sinevizyona yansıtıldı. Kaymakam Karabulut ve Başkan Filik, terör örgütü FETÖ’nün hain darbe girişimine karşı yazılan kahramanlık destanını anlatan konuşmalar yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı sanatçılarının seslendirdiği kahramanlık türküleri eşliğinde vatanın bölünmez bütünlüğünün simgesi şanlı Türk Bayrağını dalgalandıran vatandaşlar, demokrasi nöbeti tuttu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı konuşma Yumurtalık halkına sinevizyon aracılığıyla canlı izletildi. Gecede, Alper Çağlar’ın yazıp yönettiği ve başrollerini Çağlar Ertuğrul, Ufuk Bayraktar, Murat Serezli ve Ahu Türkpençe’nin üstlendiği, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin desteğiyle çekilen Dağ 2’nin filminin gösterimi yapıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir