19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / “YUMURTALIK İLÇEMİZİ YAŞANABİLİR HALE GETİRECEĞİZ”

“YUMURTALIK İLÇEMİZİ YAŞANABİLİR HALE GETİRECEĞİZ”

 Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yumurtalık Belediye Aday Adayı için Veteriner Hekim Abdil Salıç, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için aday adaylığını açıkladı. Abdil Salıç adaylık başvurusunu CHP Yumurtalık İlçe Başkanı Rüştü Soylu’ya sundu.

CHP Yumurtalık İlçe Başkanı Rüştü Soylu, “ Bildiğiniz gibi aşağı yukarı10 gündür aday adayı açıklamaları yapıyoruz. Bu da gösteriyor ki Yumurtalık Cumhuriyet Halk Partisi parlayan bir yıldız. Bunda her birinizin emeği var bunun için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. Aday adaylarımız her biri birbirinden kıymetli ve donanımlıdır. Eminim ki Yumurtalık’la ilgili sizlerin gelecekteki yaşamlarıyla ilgili Yumurtalık’ın gerektiğinde gerek ticari, gerek kültürel, gerekse turizme, hayvancılığa yönelik projeleri var. Emin ol ben İlçe Başkanı olarak her bir arkadaşımın vermiş olduğu projelerden son derece keyif alıyorum son derece mutluyum ve son derece sizin adınıza yürekten seviniyorum. Bugün burada şu an için son aday adayımız Veteriner Hekim Abdil Salıç aday adaylık başvurusunu ilçe örgütü olarak kabul etmekten şeref ve onur duyacağım. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

“YERELDEN GENELE İKTİDAR ANLAYIŞIMIZLA DEVAM EDECEĞİZ

Veteriner Hekim Abdil Salıç, “Değerli basın mensupları, ilçe başkanım, ilçe yönetimim, kadın kolları başkanım, gençlik kolları başkanım, değerli muhtarlarım, değerli belediye başkanları aday adaylarım bu aday adaylığı başvurumda burada olduğunuz için hepinize teşekkür ederim. Bugün aday adaylığı başvurumu baba ocağı olarak tabir ettiğimiz Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığında yapmaktan duyduğum huzur ve güveni anlatamam sizlere.  Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak değişik kademelerinde, değişik zamanlarda, değişik görevlerde çalışmaktan mutluluk ve onur duydum.  Yerel yönetimlerde çalışarak Yumurtalık ilçemizle başlayarak yerelden genele iktidar anlayışımızla devam edeceğiz.  Bildiğiniz gibi Yumurtalık ilçemizde bir iktidar, belediye başkanı bulunmakta. Ama 10 yıldır Yumurtalık ilçemizde maalesef hizmetler eksik olduğunu düşündüğümüz için, yeterli olmadığını düşündüğümüz için Yumurtalık ilçemizi Cumhuriyet Halk Partisi’nin sosyal demokrat belediyecilik anlayışı tanıştırmak için bu göreve talip olduk” diyerek ifade etti.

 

“YUMURTALIK İLÇEMİZ BİRÇOK HİZMETTEN MAHRUM KALMAKTADIR”

Salıç açıklamasında Yumurtalık ilçesinde yaşanan eksikliklere değindi; “Biliyorsunuz ki Yumurtalık Belediyemizde çalışan memur ve işçi arkadaşlarımız bile maaşlarını doğru düzgün alamıyor. Biz bunların önüne geçmek için bu arkadaşlarımın mağduriyetlerini gidermek için CHP’nin yönetimi ile bu arkadaşların derdine çare olmak için aday olduk.  Biliyoruz ki Yumurtalık ilçemiz birçok hizmetten mahrum kalmaktadır.  Bu eksiklikleri gidermek için sizlere projelerimi sunmak istiyorum.”

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ KUVA-Yİ MİLLİYE RUHUYLA GELİNEN PARTİDİR”

Salıç Yumurtalık’da planladığı projelere değinerek açıklamasına devam etti; “Bir ilçenin olmazsa olmazı bir otogar olmak zorundadır. Kazanırsak bir otogar sözümüz olsun. Yumurtalık ilçemizde küçük de olsa bir sanayi sitesi kurulması gerekiyor. Halkımızın birçoğu tarım, hayvancılık ve balıkçılık ile uğraşıyor. Bizim ilçe belediyemiz maalesef bu konu da eksikliğini göstermektedir. Biz söz veriyoruz tarım, hayvancılık, balıkçılık konusunda halkımıza çeşitli destekler üreteceğiz. Küçük çocuğu olan ailelerimize bir kreş sözümüz olsun.  Yumurtalık için her mahallemize bir halı saha yapacağım. İnsanları spora ve kültürel alanlara teşvik edeceğim. Yumurtalık ilçemiz sahil şeridinde güzel bir ilçemiz olmasına rağmen sahillerimizin durumunu hepimiz biliyorum. Biz sahillere en büyük önemi göstereceğiz. Yumurtalık ilçemizi yaşanabilir hale getireceğiz.  Cumhuriyet Halk Partimiz birleştirici bir güçtür aynı zamanda Kuva-yi Milliye ruhuyla gelinen partidir. Bu anlamda aday adaylarımızda dahil Yumurtalık ilçemizde birleştirici güç olacağıma hepinizin huzurunda söz veriyorum.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir