3 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / YİNE PİSLİK İÇİNDE!

YİNE PİSLİK İÇİNDE!

Adana’nın uzun yıllardır kanayan yarası olan Sarıçam Deresi’ndeki pislikler ve otlar vatandaşların sağlığını tehdit etmeye devam ediyor. Yüreğir ilçesine bağlı Ulubatlı Hasan, Mutlu, Kiremithane, Çamlıbel, Şehit Erkut Akbay, Dadaloğlu, Dervişler, Atakent, Sarıçam ve Özgür mahallelerinden geçen Sarıçam Deresi’nin içerisine atılan çöpler ve büyüyen otlar hem görüntü kirliliğine yol açıyor hem de etrafa kötü koku yayıyor, sinekler ise adeta evlerin içine istila etti.

‘ÇOCUKLARIMIZIN HASTALANIP ÖLMESİNDEN KORKUYORUZ’
Yüreğir belediyesi, sorumluluk alanında olmamasına rağmen Sarıçam Deresi’ni temizlemişti. Ekiplerin Sarıçam deresinde yaptığı temizlikten sonra dere tekrar eski haline döndü. İçine atılan çöpler ve türeyen otlarla birlikte adeta pislik yuvası oldu. Mahalle sakinleri derenin en azından ayda bir kez temizlenmesini isteyerek, “Sarıçam Deresi, temizlenmediği için adeta hastalık ve pislik saçıyor. Çocuklarımız derenin içine girip oyun oynuyor. Hastalanıp ölmesinden korkuyoruz. Bu derenin biran önce ıslah edilmesini istiyoruz’’ dediler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir