27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Yeni Hükümet Konağı inşaatı ihaleye çıkarılıyor…

Yeni Hükümet Konağı inşaatı ihaleye çıkarılıyor…

Yumurtalık’ta yapılması planlanan Hükümet Konağı’nın projesinin ihalesinin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacağı belirtildi. Yumurtalık Kaymakamlığından yapılan açıklamada, Hükümet Konağı inşaatının 4734 sayılı kamu ihale kanununun 19. Maddesine göre TOKİ tarafından açık ihale usulü ile Elektronik Kamu Alımları Platformu (EKAP) üzerinden yapılacağı bildirildi.Ekim ayında başlayacak olan teklif verme ihale sürecinin 5 Kasım’da son bulacağı belirtilirken, ihale komisyonunu teklifleri TOKİ toplantı salonunda gerçekleştirilecek.
Hükümet Konağı inşaatı ile alt yapı ve çevre düzenleme yapım işi için yer tesliminden itibaren 500 gün olarak belirlendiği açıklamada şunlara yer verildi: “Hükümet Konağı ve adliye binasının inşaatı tamamlandığında farklı alanlarda hizmet veren resmi kurumların tek çatı altında vatandaşlara günün şartlarına uygun daha rahat ve nezih bir ortamda kamu hizmeti sunulacak. Yumurtalık ilçesinin ihtiyacını karşılayacak şekilde son teknolojiye sahip alt yapı ve modern mimariyle hizmet verecek.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir