29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Yaşlı kadını dövüp, evini soydular…

Yaşlı kadını dövüp, evini soydular…

Adana’nın Yüreğir ilçesi Seyhan Mahallesi’nde yaşayan Lütfiye Adbeyan, kendisini tüpçüyüm diyerek tanıtan bir hırsızın kurbanı oldu. Eve giren hırsız, Adbeyan’ı önce darbedip, ardından 4 bin TL’sini ve ziynet eşyalarını çaldı.

Olay anında ölme korkusu yaşadığını dile getiren yaşlı kadın, ‘’Banyodayken kapı çaldı. Hırsız, ‘tüp getirdim’ dedi. Kapıyı açtım, başıma bir şey geçirip vurmaya başladı. Beni yere yatırıp, başıma vurdu. O arada ben bayılmışım zaten. Muhtemelen öldüm diye bıraktı ve evimi soydu. Evimi soyan hırsız, orta boylu, yapılı biriydi, şapka takıyordu’’ dedi.

Hırsızlık olayında emniyete başvurduğunu belirten Adbeyan, ‘’Hayatım boyunca çok fakirlik gördüm. Bu parayı ve altını da ufak ufak para biriktirip, bir kenara koyarak yaptım. Tek yaşıyorum. Eşim ölünce, onun emeklilik maaşını alıyorum. Başka bir geçim kaynağım da yok. Yetkililerden isteğim, bu hırsızın bir an evvel bulunması ve çalınan ziynet eşyalarımın ve paramın getirilmesi. Lütfen o hırsızı adalete teslim edin’’ diye konuştu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir