27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Yarışlar Nefes Kesiyor…

Yarışlar Nefes Kesiyor…

Adana’da düzenlenen Dünya Offshore Şampiyonası Grand Prix yarışı, 7 sürat teknesinin katılımıyla başladı. Yarışın ilk ayağında Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı kupasını 88 bordo numaralı BHS-Yuka Yachts kazandı.

Seyhan Baraj Gölü’nde yapılan yarışı Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Belediye Başkan vekili Ramazan Akyürek, eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, Adana Yelken Kulübü Başkanı Ziya Ali Koçer ve davetliler izledi. Takımların zamana karşı yarıştığı şampiyonayı çok sayıda Adanalı göl kenarından heyecanla seyretti.

Yarışlar Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı kupası ile başladı. Müsabaka sonucunda Alpay Akdilek ve Kerem Tuncer yönetimindeki BHS-Yuka Yachts 1 dakika 12 saniyelik derecesi ile birinci oldu. Efe Project ikinci, Beşiktaş üçüncü oldu.

Kupa törenine katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, şampiyonaya ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Sözlü, “Öncelikle bu yarışmaya katılan sporcularımızı tebrik ediyorum. Adana’da 7’ncisi yapılan Dünya Offshore Grand Prix şampiyonası hakikaten Seyhan Baraj Gölü ile birlikte Adana’mıza çok yakışıyor. Sporcularımızı kutluyorum. Gelecek yıllarda Adana’mızda daha büyük şampiyonluklara ev sahipliği yapma ve destekleme konusunda söz veriyorum” dedi.

Dünya Offshore Şampiyonası Grand Prix yarışı yarın Valilik Kupası yarışı ile son bulacak.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir