26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Vatan Partisinden Eylem…

Vatan Partisinden Eylem…

Adana’ki İncirlik Üssü’nü ziyaret edeceği açıklanan ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford’un gelişi öncesi, Vatan Partisi üyeleri eylem yaptı.

İncirlik Mahallesi girişinde toplanan yaklaşık 50 eylemci adına konuşan Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Utku Reyhan, İncirlik Üssü’nün sadece Türk ordusunun kullanımında olması gerektiğini savundu. Reyhan, “Bu fesat yuvası ABD’nin kullanımına kapatılmalı, derhal Türk ordusunun kullanımına verilmeli. Burası sadece Fetullahçı darbe girişiminde değil, Suriye’nin kuzeyindeki PKK ve PYD unsurlarına da yani Türkiye’nin düşmanlarına da destek vermektedir” dedi.

Yarın sabaha karşı İncirlik Üssü’ne gelmesi beklenen ABD Genelkurmay Başkanı Orgeneral Joseph Dunford’un ziyaretini eleştiren Reyhan şöyle devam etti:

“300’e yakın yurttaşımızın öldüğü, şehit olduğu bu alçak darbe teşebbüsünden sonra, o darbe teşebbüsünün asil faili olan ABD, hangi yüzle tekrar Türkiye ile temaslarda bulunmak üzere geliyor? Biz biliyoruz ki bu üs darbe teşebbüsünün planlanmasında önemli rol oynadı. Bu üsten Türk ordusuna, Türk milletine karşı silah çekildi.”

Polisin, eylemcilerin üssün girişinin bulunduğu caddeye girişine izin vermediği eylem, açıklamanın ardından sona erdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir