6 Mayıs 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Yardımcısı Kan’dan Vali Köşger’e Ziyaret…

Vali Yardımcısı Kan’dan Vali Köşger’e Ziyaret…

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Vali Köşger, ülkemize verdikleri hizmetlerle geleceğimizi aydınlatan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladığını söyledi.

Geçmişten günümüze kültür ve medeniyetimizin temelini oluşturan kadınlarımızın toplumumuzda her zaman mukaddes bir yere sahip olduğunu dile getiren Vali Köşger, “Kadınlarımızın bu mukaddes konumunu korumak, onların hayatın her alanına aktif katılımlarını sağlamak üzere Devletimiz, birçok projeyi hayata geçirmektedir. Bizler de sanayi, ticaret, tarım, ekonomi, spor, yönetim, eğitim, bilim, teknoloji başta olmak üzere her alanda kadınlarımızın yanındayız, yanında olmaya da devam edeceğiz.” dedi.

Elde ettikleri başarılarla gelecek nesillerimize örnek olan, hayatın zorlukları karşısında mücadele gücünü kaybetmeden daima dimdik duran tüm kadınlarımızın müreffeh yarınlar için en büyük güvencemiz olduğunu dile getiren Vali Köşger, “Başta şehitlerimizin ve gazilerimizin kıymetli anneleri ile eşleri olmak üzere ülkemizin gelişmesine katkı sunan, yüreğindeki karşılıksız sevgisi, şefkati ve merhametiyle yeni nesillerimizi yetiştirerek geleceğimize yön veren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.

Gerçekleştirilen sohbetin ardından ziyaret sona erdi.


Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir