30 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Köşger Yumurtalık’ta…

Vali Köşger Yumurtalık’ta…

lçedeki ziyaretlerine Yumurtalık Kaymakamlığı ile başlayan Vali Köşger, Kaymakam Doç. Dr. Adil Nas’tan ilçenin genel durumu, planlanan projeler ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyareti sırasında kısa bir açıklamada bulunan Vali Köşger, stratejik konumuyla ilimizin Akdeniz’e açılan kapısı Yumurtalık’ın önemine dikkat çekti.

Denizi, plajı, tarımı ve tarihiyle Adana’nın dikkat çeken ilçeleri arasında yer alan Yumurtalık’ın büyük bir potansiyele sahip olduğunu dile getiren Vali Köşger, “Dış ticaretimiz için bir hayli önemli olan Yumurtalık Serbest Bölgesine ek olarak turizm, tarım ve lojistik sektörlerinde yaşanacak yeni gelişmelerle ilçemizin, ekonomik ve sosyal açıdan daha da güçleneceğine inanıyorum.” dedi.

Çeşitli değerlendirmelerin yapıldığı Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Köşger, Eski Hükümet Konağı ile çevresinde bulunan tarihi eserlerde ve depremden sonra konteynerlerde hizmet veren Kaymakamlık birimlerinde incelemelerde bulundu. Daha sonra Yumurtalık Halk Kütüphanesini de inceleyen Vali Köşger, kütüphanede bulunan öğrencilerle sohbet etti.

Vali Köşger, Yumurtalık ilçesindeki programı kapsamında Yumurtalık Belediyesini de ziyaret etti. Başkan Türkeş Filik ve Belediye çalışanları tarafından karşılanan Vali Köşger, bir süre Başkan Filik ile görüştü.

Yumurtalık Belediyesince gerçekleştirilen faaliyetlerin de ele alındığı ziyaret, gerçekleştirilen sohbetin ardından son buldu.

Vali Yavuz Selim Köşger, Yumurtalık Belediyesine yaptığı ziyaretin ardından ise depremden sonra inşa edilen ve yapımı tamamlanan Yeni Hükümet Konağı ile İSKEN Sugözü Termik Santralinde incelemelerde bulundu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir