30 Nisan 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Köşger Kurumları Ziyaret Etti…

Vali Köşger Kurumları Ziyaret Etti…

İlk olarak TEDAŞ Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Köşger, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında TEDAŞ Bölge Müdürü Özgün Ersoyoğlu’ndan bilgi aldı.

Ziyarette enerji altyapısının bir şehrin olmazsa olmazları arasında olduğunu ifade eden Vali Köşger, “Sanayiden, tarıma, iletişimden, ulaşıma, evlerimizden, sokak aydınlatmasına kadar her türlü alanda kullanılan elektrik hayatımızın her alanında. Bu bakımdan TEDAŞ hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesi ve vatandaş memnuniyetinin arttırılması için çalışmaların hızlandırılması ve kesintisiz sürmesi büyük önem arz etmektedir.” dedi.

Vali Köşger, TEDAŞ Bölge Müdürlüğü personeline çalışmalarında başarılar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.

Vali Köşger daha sonra, Vakıflar Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

Ziyaretinde Vakıflar Bölge Müdürü Metin Evsen’le bir süre sohbet eden Vali Köşger; kültür ve tabiat varlıklarını koruma, restorasyon gibi önemli hizmetlerde bulunan Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vakıf eserlerimizin ecdadımızdan bizlere yadigâr olduğunu bu yüzden korunması ve yaşatılması gerektiğini belirten Vali Köşger; insanlara vakıf ruhunu kazandıran ve vakıf medeniyetini çağdaş bir anlayışla geleceğe taşımak amacıyla hizmet veren Vakıflar Bölge Müdürlüğü çalışanlarına yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir