9 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / VALİ KÖŞGER, KARATAŞLI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI…

VALİ KÖŞGER, KARATAŞLI ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI…

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, Karataş Kaymakamlığı koordinesinde Karataş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Adana’nın Tarihini Öğreniyorum” projesi kapsamında Karataş Cumhuriyet İlkokulundan gelen 20 öğrenciyi misafir etti.

Karataş Kaymakamı Necati Aktan, Karataş İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Buğrul ve Karataş Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Mehmet Ufuk Yılmaz’ın da hazır bulunduğu ziyarette Vali Köşger, misafirleriyle yakından ilgilendi, onlarla bir süre sohbet etti.

Bugünün küçükleri yarının büyükleri öğrencilerimizin belirleyecekleri hedefler doğrultusunda gelecekte ülkemizi daha ileriye taşıyacaklarına inancının tam olduğunu söyleyen Vali Köşger, “Başarıya ulaşma noktasında öğretmenlerinizden ve büyüklerinizden en iyi şekilde yararlanmalı ve bilmediğiniz her şeyi sorup, araştırmalı ve öğrenmelisiz. Planlı ve programlı bir şekilde çalışmanın sonucunda başarı kendiliğinden gelecektir.” ifadelerini kullandı.

Umudumuz, en büyük hazinemiz öğrencilerimizin çağın şartlarına göre eğitim görmelerinin önemli olduğunu belirten Vali Köşger, “Bunun yanında spor, sanat, gezi gibi faaliyetler de çocuklarımızın gelişiminde büyük önem taşıyor. Çocuklarımız, “Adana’nın Tarihini Öğreniyorum” projesiyle yeni yerler öğrenecek, genç dimağları yeni bilgiler keşfedecek. Öğrencilerimizi bu proje kapsamında misafir etmekten memnuniyet duyuyor, projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Proje kapsamında öğrenciler Adana Müzesi ve Adana Fen Lisesini de ziyaret edecekler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir