27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali halkın içinde dert dinliyor…

Vali halkın içinde dert dinliyor…

Çeşitli mahalleleri ziyaret ederek muhtarlarla ve vatandaşlarla buluşmaya özen gösteren Vali Mahmut Demirtaş, mahalle ziyaretlerini Seyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi’ne gerçekleştirdiği ziyaretle sürdürdü.

Yeşiloba Mahalle Muhtarı Ali Yaylalı, İsmetpaşa Mahalle Muhtarı Mehmet Şirin Doru, Bahçeşehir Mahalle Muhtarı Hasan Ali Berktaş, Sarıhuğlar Mahalle Muhtarı Ertan Çinerkan, Yenimahalle Mahalle Muhtarı İdris Demir, Gürselpaşa Mahalle Muhtarı Bünyamin Çapar, İkibinevler Mahalle Muhtarı Tolga Yıldırım, Narlıca Mahalle Muhtarı Haşim Temiz, Beşocak Mahallesi Muhtarı Hasan Can, Hürriyet Mahallesi Muhtarı Hıdır Koluman ve vatandaşların hazır bulunduğu ziyaret sırasında Vali Demirtaş, vatandaşlarla sohbet etti. Gerçekleştirilen sohbet sırasında vatandaşların mahallelerine okul yapılması, sağlık ocağı kurulması ve altyapı çalışmalarının gerçekleştirilmesi yönündeki taleplerini Vali Demirtaş’a iletmelerinin ardından muhtarlardan mahalleleriyle ilgili aldığı bilgiler doğrultusunda bir açıklama yapan Vali Demirtaş; ‘‘Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın devlet kurumlarına ulaşmalarında köprü vazifesi görmektedir. Muhtarlık müessesesi, ilimizin her noktasına hizmet ulaştırmamıza vesile olması bakımından çok mühimdir. Mahallelerle ilgili her türlü talep ve beklentinin yerine getirilmesi için emek veren ve daima devletimizin destekçisi olan muhtarlarımıza yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum.’’ diyerek kendisine iletilen talep ve beklentilerin takipçisi olacaklarını belirtip gösterdikleri ilgiden dolayı muhtarlara ve vatandaşlara teşekkür etti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir