19 Mart 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Elban’dan sektör ziyaretleri…

Vali Elban’dan sektör ziyaretleri…

Çeşitli sektörlerdeki üretim alanlarına ziyaretlerini sürdüren Vali Süleyman Elban, ayakkabı sektöründe 1995 yılından beri hizmet veren Tur Ayakkabı ve Deri Sanayi Ticaret Limited Şirketini ziyaret etti.
Firma sahibi Ayhan Kaliç’ten yapılan üretimlerle ilgili bilgi alarak tesiste incelemelerde bulunan Vali Elban, zincir mağazalar tarafından da tercih edilen ürün çeşitliliği ile Adana’nın ayakkabı üretim sektöründe Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden biri olması için gayret eden firmayı çalışmalarından ötürü tebrik ettiğini belirtti.
Önemli bir sanayi ve ticaret üssü olan Adana’da üretim faaliyetlerinin artarak devam etmesi için yatırımcıların yanında oldukları mesajını veren Vali Elban, Tur Ayakkabı’nın yetkililerine ve çalışanlarına başarılar temennisinde bulundu. Vali Elban’ın inceleme ziyareti, yapılan çeşitli değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Esnafın Yüzü Ramazan’da Güldü…

  Kebabın başkenti Adana’da günün ilk ışıklarından itibaren eti zırhtan geçiren ve şişlere takan kebap …

‘Ucuz Traktör’ İlanlarına Kanmayın!

Dolandırıcıların özellikle sosyal medya adreslerinden ‘ucuz traktör’, ‘ucuz tarım aletleri’ gibi reklamlarla bazı çiftçileri dolandırma …

Pamuk Üreticilerine ‘Pembekurt’ Uyarısı!

Pamuk ekim alanlarının en önemli zararlılarından biri olan Pembekurt zararlısına karşı ekim sezonu öncesinde bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Adana genelindeki pamuk …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir