29 Nisan 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Elban’dan Büyüklerimize Ve Küçüklerimize Bayram Ziyareti…

Vali Elban’dan Büyüklerimize Ve Küçüklerimize Bayram Ziyareti…

Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programı kapsamında Vali Dr. Süleyman Elban, Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile Adana Çocuk Evleri Sitesini ziyaret etti.

Seyhan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezine gerçekleştirdiği ziyaretle saygıdeğer büyüklerimizi bayram gününde yalnız bırakmayarak onların bayramlarını kutlayan Vali Elban, “Kurban Bayramı’nın coşkusunu, maneviyatını sizlerle birlikte yaşamak üzere buradayız. Her daim tecrübelerinden yararlandığımız büyüklerimizi sadece özel günlerde değil her zaman hatırlayarak onlarla birlikte olduğumuzu hissettirmek hepimizin görevi. Çünkü büyüklerimiz, medeniyet değerlerimizin birer taşıyıcısı. Geçmişle gelecek arasındaki köprü. Sizler bizim kıymetlilerimizsiniz.” dedi.

Ziyareti sırasında huzurevinde kalan büyüklerimizle sohbet eden, onların hal ve hatırlarını soran Vali Elban daha sonra Adana Çocuk Evleri Sitesine giderek sevgili miniklerimizin bayram sevincine ortak oldu.

Çocuklarla yakından ilgilenen Vali Elban, burada yaptığı değerlendirmede, “Çocuklarımız, geleceğimizin parlayan yıldızları. Onlar devletimizin himayesinde şefkatle büyüyüp, gelişiyor. Onların en iyi eğitimi almaları, kendilerini en güzel şekilde yetiştirmeleri için tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Çünkü yetişmiş,  iyi eğitim almış gençlerimizin varlığı, yükselen geleceğimiz adına en büyük kazanımdır. Tüm çocuklarımızın yolu aydınlık, bahtı açık olsun.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir