3 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Elban Şehit Ailelerini Bayramda Yalnız Bırakmadı…

Vali Elban Şehit Ailelerini Bayramda Yalnız Bırakmadı…

Vali Dr. Süleyman Elban, şehit ailelerini Kurban Bayramı’nda ziyaret etti.

Şehit Kıdemli Başpolis Memuru Tekin Tuturga, Şehit Polis Memuru Hacı Canan Coşkun, Şehit Piyade Er Özsavaş Dağlı ile Şehit Jandarma Er Fatih Yeniay’ın Seyhan ve Çukurova ilçelerinde ikamet eden ailelerini ziyaret ederek şehitlerimizin yadigarları, kıymetli ailelerini bayram zamanında da yalnız bırakmayan Vali Elban, ziyaretleri sırasında şehitlerimizin ailelerinin hal ve hatırlarını sordu.

Şehitlerimizin aileleriyle sohbet eden Vali Elban “Sizin evlatlarınız, eşleriniz, babalarınız bu ülke için daima çok büyük bir anlam ifade edecek. Bizim huzurumuz, ülkemizin bölünmez bütünlüğü uğruna canını ortaya koyan kahraman şehitlerimiz ve onlardan bize yadigâr kalan sizler, daima bizim başımızın tacısınız. Bizler devlet ve millet olarak her zaman sizin yanınızda yer alacağız; çünkü sizin fedakarlığınız da şehitlerimizin gösterdiği fedakarlık kadar önemli. Vatanımızı korumak için seve seve canını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve sonsuz bir minnetle anıyoruz. Tüm şehitlerimizin mekanı cennet, makamı ali olsun.” dedi.

Seyhan Kaymakamı Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ile İl Jandarma Komutanı Albay Taşkın Keleş’in de hazır bulunduğu ziyaretlerde şehitlerimizin aileleri Vali Elban’a ilgisi ve ziyaretinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir