17 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Elban Liseli Gençlerle İftar Sofrasında Buluştu…

Vali Elban Liseli Gençlerle İftar Sofrasında Buluştu…

Ramazan ayında gerçekleştirilen iftar programları vesilesiyle sık sık vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteren Vali Dr. Süleyman Elban, liseli öğrencilerle aynı iftar sofrasında buluştu.

Sarıçam ilçesinde bulunan Bahtiyar Vahapzade Sosyal Bilimler Lisesinde düzenlenen iftar ve söyleşi etkinliğinde lisenin pansiyon kısmında yatılı kalan öğrencilerle bir araya gelen Vali Elban, öğrencilerle yakından ilgilendi.

İftar yemeğinin ardından gerçekleştirilen söyleşide bir konuşma yapan Vali Elban; gençlerin ülkemizin geleceği için çok önem arz ettiğini, onların donanımlı bir şekilde yetiştirilmeleri ve ülkemize bağlı birer birey olmalarını çok önemsediğini belirtti. Vali Elban; sosyal bilimlerin önemine değindiği konuşmasında sosyal bilimlerin insanı yakından ilgilendiren birçok branşının olduğunu ve en temel amacının da insanların global bir dünyada, kültürel farklılıkları gözeterek kamu yararına mantıklı kararlar verebilme yeteneğini geliştirmek olduğunu kaydettiği konuşmasında yeni neslin en iyi şartlarda eğitim almaları için daima gayret göstereceklerini ve tüm paydaşlarıyla iş birliği içinde çalışacaklarını belirtip tüm öğrencilere hayallerini gerçekleştirdikleri başarılı bir gelecek diledi.

Sarıçam Kaymakamı Müfit Gültekin, İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, okulun idari personeli ile öğretmenlerinin katıldığı etkinlik; gerçekleştirilen söyleşinin ardından Vali Elban’ın öğrencilerin sorularını cevaplamasıyla sürdü.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir