4 Mayıs 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Elban Karataş’ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi…

Vali Elban Karataş’ta Vatandaşlarla Bir Araya Geldi…

Adana’nın ilçe ve mahallelerini sık sık ziyaret etmeye özen gösteren Vali Dr. Süleyman Elban, Karataş ilçesine bağlı Adalı ve Bebeli Mahallelerini ziyaret etti.

İlk olarak Adalı Mahallesi’ni ziyaret eden ve burada mahalle muhtarı ve vatandaşlarla bir araya gelen Vali Elban ardından Bebeli Mahallesi’ni ziyaret etti.

Vali Elban, ziyaretlerinde yaptığı değerlendirmede “Sizlerle bir araya gelmekten daima mutluluk duyuyorum. Her fırsatta da ilimizin çeşitli ilçelerini ve mahallelerini ziyaret ediyorum. Siz değerli vatandaşlarımızın istek ve taleplerini ilk ağızdan duymamız bakımından bu ziyaretlerimizin önemli olduğunu düşünüyorum. Bizler daima sizin yanınızda olmaya çalışıyoruz. Adana, siz değerli vatandaşlarımızla güzel.  Bu kent, sizin sıcakkanlılığınızı yansıtan ve sizinle hayat bulan bir şehir.”dedi.

Vatandaşların gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Vali Elban, ziyaretleri sırasında vatandaşların talep ve beklentilerini dinledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir