6 Mayıs 2024 , Pazartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Elban Karaisalı İlçesinde Muhtar Ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi…

Vali Elban Karaisalı İlçesinde Muhtar Ve Vatandaşlarla Bir Araya Geldi…

Karaisalı ilçesini ziyaret eden Vali Dr. Süleyman Elban, mahallelerin ihtiyaç ve taleplerini değerlendirmek üzere ilçede görev yapan muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyarette mahallelerin genel durumu hakkında muhtarlardan bilgi alan Vali Elban, yaptığı değerlendirmede muhtarların kent yönetiminin sahadaki en önemli paydaşları olduğunu belirtti.

Kamu hizmetlerinin etkin ve verimli sunulması noktasında muhtarların önemli bir role sahip olduğunu belirten Vali Elban, “Her fırsatta muhtar ve vatandaşlarımızı ziyaret etmeye özen gösteriyor, muhtar ve vatandaşlarımızla daima diyalog halinde olmaya çalışıyoruz. Çünkü vatandaşlarımızın bizlerden beklentilerini birinci ağızdan tespit ederek taleplerin çözümünün hızlı gerçekleşmesi için bu diyalogların çok önemli olduğunu düşünüyoruz. “ dedi.

Adana genelinde yaşayan tüm vatandaşların refah ve huzur ortamı içinde hayatlarını devam ettirme amacında olduklarını belirten Vali Elban, “Mevcut her türlü sorunun çözümünde ve taleplerin yerine getirilmesinde bizlere destek olan, her durumda devletinin yanında yer alan muhtarlarımıza özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Muhtar ve vatandaşlar ise kendilerini dinleyen Vali Elban’a teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir