17 Mayıs 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Elban Jandarma Personeliyle İftarda Bir Araya Geldi…

Vali Elban Jandarma Personeliyle İftarda Bir Araya Geldi…

Vali Dr. Süleyman Elban, İl Jandarma Komutanlığında görev yapan jandarma personeliyle iftar programında bir araya geldi.

Programda yaptığı konuşmada Vali Elban, kahraman Mehmetçiğimizle aynı sofrayı paylaşmaktan memnuniyet duyduğunu belirtti.

Böylesi güzel bir ortama ev sahipliği yaparak iftar sofrasına bizleri misafir ettikleri için başta İl Jandarma Komutanıma ve buradaki bütün komutanlarımıza teşekkür ediyorum diyen Vali Elban, “Bu güzel Ramazan akşamında askerimizle iftar sofrasında buluştuk. Öncelikle ülkemizin ve milletimizin istiklal ve istikbali için toprağa düşmüş tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Mekânları cennet olsun. Devletimizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için var gücüyle görev yapan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. Özellikle hepimizi derinden etkileyen deprem felaketinin ilk gününden itibaren Mehmetçiğimiz yüksek vazife bilinciyle özveriyle görev yaptı. Allah sizleri ve tüm güvenlik güçlerimizi muhafaza eylesin, her türlü kötülükten korusun. Teşkilatımızın görev başındaki tüm mensuplarına sağlık, huzur ve başarılar diliyorum. Nice güzel böyle ramazanda, iftar sofralarında birlikte olmayı Rabbim nasip etsin diyor, hepinizi sevgi ve saygıyla kucaklıyor, tuttuğunuz oruçları Allah kabul etsin diyorum” dedi.

Programa İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ile İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt da katıldı.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir