7 Mayıs 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Elban İftar Programında Emniyet Personeliyle Bir Araya Geldi…

Vali Elban İftar Programında Emniyet Personeliyle Bir Araya Geldi…

Mübarek Ramazan ayında birlik ve beraberliğimizin sembolü iftar programlarında, toplumumuzun her kesimiyle bir araya gelmeye özen gösteren Vali Dr. Süleyman Elban; huzur ve güvenliğimizin teminatı emniyet personeliyle aynı sofrayı paylaştı.

İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve İl Jandarma Komutanı Albay Bilgihan Yeşilyurt’un da katılımıyla Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde düzenlenen iftar programında konuşan Vali Elban, polislik mesleğinin önemine vurgu yaptı.

Büyük fedakarlık ve cesaretle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayarak devletimizin bölünmez bütünlüğünü hedef alan tehdit ve tehlikelere karşı mücadele etmeyi kendisine vazife edinen emniyet personelimizin devletimizin vazgeçilmez bir parçası olduğunu dile getiren Vali Elban, “Emniyet Teşkilatımız, güvenlik hizmetlerinin yanı sıra üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri ile de fark yaratmaktadır. Bunun yanı sıra da acil afet durumlarında hayati önem taşıyan konularda oldukça fedakar çalışmalar ortaya koymaktadır.” dedi.

Tüm ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketinde polis teşkilatımızın diğer güvenlik güçlerimizle birlikte büyük bir sorumluluk örneği göstererek sahada gece-gündüz çalıştığını söyleyen Vali Elban, bu iftar programı vesilesiyle tüm emniyet mensuplarımıza başarılar ve kolaylıklar dilediğini sözlerine ekledi.

Okunan ezanla açılan oruçların ardından iftar programı, Vali Elban’ın emniyet personeliyle sohbet etmesiyle son buldu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir