7 Mayıs 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Elban “Bir Lokma Bin Sofra” İftar Programına Katıldı

Vali Elban “Bir Lokma Bin Sofra” İftar Programına Katıldı

Vali Dr. Süleyman Elban, Vakıflar Genel Müdürlüğünce 81 ilde “Birr Lokma, Bin Sofra” temasıyla düzenlenen iftar programına katıldı.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından organize edilen iftar programına Vakıflar Genel Müdür Yardımcısı Rıfat Türker, Vakıflar Bölge Müdürü Ahmet Develi ile Vakıflar Genel Müdürlüğünün desteklerinden faydalanan vatandaşlarımız katıldı.

Vatandaşlarımızla yakından ilgilenerek onların hal ve hatırlarını soran Vali Elban, programda yaptığı konuşmada; Ramazan ayının gönüllerin birleştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, cömertliğin, yardımseverliğin ve manevi duyguların zirveye ulaştığı müstesna bir zaman dilimi olduğunu dile getirdi.

“İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.” hadis-i şerifinin rehberliğinde bu mübarek ayda, hepimizi derinden sarsan deprem felaketinin etkisinin yaşandığı bu günlerde bizlere düşen görev yardımlaşmanın ve dayanışmanın güzelliğini en güzel şekilde yaşamak ve yaşatmaktır diyen Vali Elban, “Bu bakımdan manevi duyguların, dayanışma ve iyilik ruhunun gelecek nesillere aktarılmasını kendisine görev addetmiş olan Vakıflar Genel Müdürlüğümüzü böyle bir buluşmayı sağladıkları için tebrik ediyor, bu güzel etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim kılsın.” şeklinde konuştu.

Vali Elban, “Güzelliklerle dolu olan bu rahmet ve mağfiret ayında kalplerimizden sevgiyi, sofralarımızdan bereketi, evlerimizden huzur ve saadeti eksik etmemesini, bizleri dostluk, barış ve kardeşlik duygularının hâkim olduğu nice güzel günlere kavuşturmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.” temennisiyle konuşmasını tamamladı.

Program, okunan ezanla beraber oruçların açılması, duaların edilmesi ve semazen gösterileriyle sona erdi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir