28 Nisan 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Elban Basın Yarışması Ödül Töreni’ne Katıldı…

Vali Elban Basın Yarışması Ödül Töreni’ne Katıldı…

Vali Dr. Süleyman Elban, Çukurova Gazeteciler Cemiyetince düzenlenen Basın Yarışması Ödül Töreni’ne katıldı.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinlikte Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’in gerçekleştirdiği açılış konuşmasının ardından bir konuşma gerçekleştiren Vali Elban “Yapmış olduğunuz görevle ilgili çok fazla konuşmaya gerek yok, çünkü siz daima yaptığınız iş vesilesiyle herkesin gözü önündesiniz ve de göz önünde olanları da her tarafa yansıtmakla ilgili bir görevi üstlenmişsiniz. Dolayısıyla bu çok kritik bir görev. Almada, değerlendirmede ve yansıtmada bir eksiklik, bir hata olduğu zaman telafisi çok güç olması bakımından kritik ve hassas bir işiniz var. Bu iş; vicdani sorumluluğu yüksek olan ve çok doğru, dürüst ve ilkeli olunması gereken bir iş. Diğer taraftan bazen de doğruyu seven ve onun yanında olanın da çok fazla olmadığı zamanlar olabilir ve sürekli sitem ve eleştiriyle de karşı karşıya kalınabilir. Ancak bunun hiç önemi yok, çünkü doğru duvar yıkılmaz.  Daima ilkeli olup doğru yazarsak vicdanımız rahat olur, görülenler objektif yansıtılırsa hiçbir sorun olmaz diye düşünüyoruz. Sizlere sizin mesleğinizle ilgili benim penceremden bakarak birkaç şey söyledim. Bu mesleğin zorluğunu ve kutsallığını size anlatacak olursam yanlış yapmış olurum. Hepinize saygılar sunuyorum.” dedi.

Ödül töreninde Onur Ödülüne layık görülen Adanalı sanatçı Caner Cindoruk, Haber dalında Başarı Ödülü alan Anadolu Ajansı Temsilcisi İsmihan Özgüven, M. Gümüşdamla Özel Ödülünü alan 5 Ocak Gazetesi Temsilcisi Murat Gegin, Spor Fotoğrafı dalında ödül alan DHA Temsilcisi Can Çelik ile TV Spor Görüntü dalında ödül alan TRT Temsilcisi Memiş Akçam’a ödülleri Vali Elban tarafından verildi.

Program, birçok dalda ödül alan basın mensuplarına ödüllerinin takdim edilmesiyle sürdü.

 

 

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir