2 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Dr. Süleyman Elban’ın Babalar Günü Mesajı…

Vali Dr. Süleyman Elban’ın Babalar Günü Mesajı…

Dünyanın en zor ve yüce görevlerinden birini üstlenmiş, hayatımızın her anında varlıklarıyla bize güç veren, iyiliğin, fedakârlığın ve koşulsuz sevginin timsali olan tüm babalarımızın Babalar Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyor; tüm babalarımıza sağlık ve mutluluk dolu bir ömür diliyorum.

Babalık, yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulardan biridir. Karşılıksız sevginin ve fedakârlığın en güzel örneklerini veren babalarımız, sonsuz bir sevgi ve gayretle bizlere geleceğimize uzanan yolda rehberlik eden ilk öğreticilerimiz, karşılaşacağımız her zorlukta bir çınar gibi gölgesinde huzur bulduğumuz en değerli varlıklarımızdır.

Bizleri yaşama hazırlayan, her zaman bizlere destek olan, sevgisi ve hoşgörüsünü bizlerle paylaşan babalarımız; gelecek nesillerin yetiştirilmesinde, şuurlu, kültürlü, öz değerlerine sahip, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasında ve aile kurumumuzun yaşatılmasında vazgeçilmez değerimiz ve hayat zenginliğimizdir.

Bu bakımdan maddi ve manevi tüm imkânlarını seferber ederek bizim iyi bir geleceğe ulaşmamız için mücadele veren, hayat tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatan, varlıklarıyla onurlandığımız babalarımızı bir evlat olarak sadece bu anlamlı günde değil her zaman hatırlamalı, gönüllerini hoş tutmalı, saygı ve sevgimizi en güzel şekilde göstermeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta şehit ve gazilerimizin babaları olmak üzere tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor; fedakârlığın ve merhametin simgesi, evlatlarının kahramanı babalarımıza aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam temenni ediyorum.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir