27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Demirtaş’tan Kızılay’ın Kurban Kampanyasına Destek…

Vali Demirtaş’tan Kızılay’ın Kurban Kampanyasına Destek…

Türk Kızılayı’nın 2007 yılından bu yana geleneksel hale getirdiği Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası, “Kurban bereketi yıl boyu sürsün” sloganıyla hız kesmeden sürüyor.
Toplumun her kesiminden destek gören kampanyaya, kurban ibadetini “Kızılay Modeli” ile gerçekleştirmek isteyen Vali Mahmut Demirtaş da bağışıyla destek verdi.
Makamında kabul ettiği Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı’dan kampanya hakkında bilgi alan Vali Demirtaş, Kızılay’ın Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası ile kurban ibadetinin amacına ulaştığını belirtti.
Türkiye’nin merhamet eli Kızılay’ın, kurban etlerini, Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında yardım bekleyen mazlum ve mağdurlara ulaştırdığının altını çizen Demirtaş, “Kızılay’la kurban ibadetimizin amacına ve yerine ulaşacağından emin olduğumuz için içimiz rahat. Kızılay, ibadetimizi en güzel şekilde yerine getirebilmemiz için her şeyi düşünmüş. Kızılay’ı bunun için kutluyorum. Maddi durumu kurban kesmeye müsait olan herkesi, kurban vekaletlerini Kızılay’a vererek, kampanyaya destek olmaya davet ediyorum” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir