27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Demirtaş, Şehir Hastanesi çalışanlarıyla iftar yaptı…

Vali Demirtaş, Şehir Hastanesi çalışanlarıyla iftar yaptı…

Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde düzenlenen iftar programında, hastane yönetimi ve personelle bir araya geldi.

İl Sağlık Müdürü Ahmet Özer, Başkehim Doç. Dr. Koray Daş, İşletme Müdürü Mehmet Karakuş, hastanenin idare ve işletme birimi çalışanlarıyla aynı sofrada buluşan Vali Demirtaş, Ramazan ayı vesilesiyle düzenlenen iftar yemeğinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeği dualarla başladı. İftar programı duaların okunmasının ardından kanun dinletisiyle devam etti.

Vali Mahmut Demirtaş, hastane yöneticilerine, doktorlara ve sağlık personellerine, uluslararası standartlarda verdikleri sağlık hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Demirtaş, iftar programı vesilesiyle Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören tüm hastalara acil şifalar diledi ve Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesi temennilerinde bulundu.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir