27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Demirtaş ve eşinden şehit ailelerine ziyaret…

Vali Demirtaş ve eşinden şehit ailelerine ziyaret…

Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, Adana Valiliği’ne yapılan bombalı saldırı sonucunda şehit olan Gökhan Aygül ve Kadir Kırbaç’ın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

İlk olarak Seyhan İlçesi Karayusuflu Mahallesi’nde ikamet eden Gökhan Aygül’ün babaevini ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, Aygül ailesine başsağlığı dileğinde bulunarak, Allah’tan sabır diledi.

Daha sonra Çukurova İlçesi Güzelyalı Mahallesi’ne geçen Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, Kırbaç ailesine başsağlığı dileğinde bulunup, Allah’tan sabır diledi.
Ziyarette okunan Kur’an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından Vali Demirtaş, yaptığı açıklamada “Ülkemizin istikrarını hedef alan, birliğimizi ve huzurumuzu bozmayı hedefleyen şer odaklarınca Adana Valiliğimize düzenlenen bu hain terör eylemini şiddetle kınıyor ve lanetliyoruz. Hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” dedi. Taziye ziyaretine Vali Yardımcısı İsmail Hakkı Ertaş, Seyhan Kaymakamı Şenol Bozacıoğlu, Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar da katıldı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir