27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / VALİ BÜYÜK YUMURTALIK DA

VALİ BÜYÜK YUMURTALIK DA

Adana Valisi Mustafa Büyük, kentin sahil bölgelerini ziyaret programı kapsamında Yumurtalık’ta incelemelerde bulundu.
Vali Büyük, ilk olarak Kaymakam Hakkı Ertaş’tan ilçe hakkında bilgiler aldı. Balıkçı barınağını da ziyaret eden Vali Büyük, daha sonra beraberindeki protokolle Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik’i makamında ziyaret etti. Büyük, Başkan Filik’e, “Turizmle ilgili projeleriniz var mı? Varsa nelerdir? Bunları gerçekleştirirken, herkesin kabullenebileceği şeyler olursa ve hukuk çerçevesinde yapılırsa, bizler de Valilik olarak katkı sağlayabiliriz” dedi.
Başkan Filik ise projelerinin olduğunu belirterek, henüz başkan olduğundan, prosedür ve protokol bilgisi olmadığından yakındı. Başkan Filik, “Bir takım acemilik yaşadık ama artık bunları da aşıyoruz” diye konuştu.
Vali Mustafa Büyük, belediye karşısındaki kahvehaneleri de ihmal etmedi. Vatandaşlarla sohbet eden Vali Büyük, kahvehanelerde içilen sigaraların sağlığa büyük zararları olduğuna vurgu yaptı. İlçedeki ziyaretlerini sürdüren Büyük, emniyet tesislerini de gezip, incelemelerde bulundu. Tesisi çok beğendiğini ifade eden Vali Büyük, İlçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Berberoğlu’na teşekkür etti.
“Balık Avlayan Eros” mozaiklerini de gezen Vali Büyük’e, arkeologlar bilgi aktardı. Son olarak Süleyman Kalesi etrafındaki restore edilen kaya mezarlarında incelemelerde bulunan Büyük, daha sonra Karataş ilçesine hareket etti

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir