20 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / VALİ BÜYÜK, KAMU KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ…

VALİ BÜYÜK, KAMU KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİ…

Adana Valisi Mustafa Büyük, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, DSİ 6. Bölge Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü ve Adana Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nde incelemelerde bulunan Vali Mustafa Büyük, kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik inceleme ve denetleme ziyaretlerini Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü, Orman Bölge Müdürlüğü, İlbank A.Ş. Adana Bölge Müdürlüğü ve TCDD Adana Bölge Müdürlüğü ile sürdürdü.

Kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaretlerinde ilk olarak Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü’nde incelemelerde bulunan Vali Büyük, Kurum Müdürü Abdulkerim Arıkan’dan, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Vali Mustafa Büyük, burada yaptığı açıklamada, Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun, sosyal devlet anlayışı ve insan odaklı yaklaşımlarla yüksek öğrenim öğrencilerinin öğrenimlerine destek olmak ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak için, kredi, burs, barınma, beslenme hizmetleri ile sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler sunması açısından, hayli önemli bir misyon üstlendiğine dikkat çekti.

Vali Mustafa Büyük, Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü’ndeki temaslarının ardından incelemelerini, Orman Bölge Müdürlüğü, İlbank A.Ş. Adana Bölge Müdürlüğü ve TCDD Adana Bölge Müdürlüğü’nde devam ettirdi.  Ziyaretleri sırasında Orman Bölge Müdürü İsmet Erol, İlbank A.Ş. Adana Bölge Müdürü Hasan Güneş ve TCDD Adana Bölge Müdürü Mustafa Çopur’dan, kurumların gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında brifing alan Vali Mustafa Büyük, kamu kurum ve kuruluşlarınca yürütülen çalışmalarda elde edilen başarının, günlük yaşamın kalitesinin belirlenmesinde önemli bir rol üstlendiğini ifade etti.

Vali Büyük, tüm kamu kurum ve kuruluşlarının, topluma hizmet konusunda üstlendikleri görevleri, yaşam kalitesinin arttırılması açısından en iyi şekilde yerine getirilmesinin gerekli olduğunu kaydetti.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir