27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali Büyük ‘den 24 Temmuz kutlaması…

Vali Büyük ‘den 24 Temmuz kutlaması…

Büyük, ”Basın Özgürlüğü Demokrasimizin Olmazsa Olmazıdır”

Adana Valisi Mustafa Büyük “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı”nı yayınladığı mesaj ile kutladı.

Gazetecilik mesleğinin, demokrasinin geliştirilmesi ve güçlendirilmesi adına hayati önem taşıdığına vurgu yapan Vali Mustafa Büyük kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bilindiği üzere Türk Basınında Sansürün kaldırıldığı gün olan 24 Temmuz, her yıl ‘Gazetecilik ve Basın Bayramı’ olarak kutlanmaktadır. Toplumun haber alma özgürlüğünü sağlayan, kamuoyu adına soran, sorgulayan, araştıran ve irdeleyen, halkın aydınlatılması ve bilgilendirilmesi adına üstlendiği önemli misyon ile basın ve gazetecilik mesleği; Demokrasimizin geliştirilmesi ve güçlendirilmesi adına hayati bir görevi yerine getirmektedir.

Özgür basın, özgür toplum olma yoluna uzanan merdivenin en önemli basamaklarından biridir. Basında sansürün kaldırılışının yıl dönümü olarak kutlanan ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’ dolayısıyla, vurgulamak istiyorum ki; zor şartlar altında görevlerini en iyi şekilde ve özveriyle yerine getiren tüm yazılı, görsel ve işitsel Basın ve Gazetecilik mesleği mensuplarımızın, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına yürekten inanıyor, tüm basın mensuplarımızın ‘24 Temmuz Gazetecilik ve Basın Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir