26 Nisan 2024 , Cuma
Ana Sayfa / Bölgesel / Vali büyük bilgi aldı…

Vali büyük bilgi aldı…

Eğitim ve öğretim konusuna verdiği önemi her fırsatta dile getiren Vali Mustafa Büyük, 2015 yılı yatırım programında yer alan okul projeleri hakkında, İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar’dan brifing aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar slayt gösterisi eşliğinde yaptığı sunumda, Adana merkez ve ilçelerinde inşaatı tamamlanan ve devam edenler ile ihale aşamasında olan okul sayısının 65 olduğunu belirtti. Okulların eğitim ve öğrenim hizmetine sunulması için gerekli çalışmaların yürütüldüğünü ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Akpınar’a, inşaatlar hakkında çeşitli sorular yönelten Vali Büyük, okulların bir an önce hizmete girmesi doğrultusunda aksaklıkların yaşanmaması için ilgili kurum ve kuruluşlar arasındaki diyalogun sağlıklı ve hızlı bir şekilde yürütülmesi gerektiğini vurguladı.

Vali Büyük, makamındaki brifingin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Akpınar ile birlikte, eğitim ve öğretim hizmetinin sürdüğü Yüreğir İMKB Endüstri Meslek Lisesi ile TOKİ tarafından yaptırılan ve inşaatı devam eden 24 derslikli Yüreğir Mesleki ve Teknik Lisesi’nde incelemelerde bulundu. Vali Büyük, incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada, ülkenin gelişip kalkınmasında eğitim ve öğretimin yaşamsal önemde olduğuna vurgu yaptı. Vali Büyük, Adana’daki eğitim ve öğretimdeki başarı çıtasını çok daha yükseklere taşıma kararlılığında olduklarını da sözlerine ekledi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir