21 Mayıs 2024 , Salı
Ana Sayfa / Bölgesel / Vakıbank Ortaokulu “Görsel Şölen” Eşliğinde Mezuniyet…

Vakıbank Ortaokulu “Görsel Şölen” Eşliğinde Mezuniyet…

Görsel bir şöleni aratamayan etkinlikte öğretmenlerin davul şov gösterileri nefesleri kesti. Öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin gönüllerince eğlendiği etkinlikte gecenin sonunda hep birlikte kesilen pasta ile öğrenciler keplerini fırlatarak yeni hayatlarına uğurlandılar.

BAŞARILAR DİLEDİ

Sınıfların Okul Aile Birliği Temsilcileri Işıl Güceylioğlu, Belda Aslan ve diğer üyelerin tertiplediği mezuniyet töreni coşku içinde geçti. Okul Müdürü Alper Teke, Müdür Yardımcıları ve birçok öğretmen gecede öğrencilerini yalnız bırakmadı. Sunuculuğunu Türkçe Öğretmenleri Sultan Güzel ve Cengiz Matar ‘ın yaptığı törende. Okul Müdürü Alper Teke öğrencileri tebrik ederek, yeni hayatlarında başarılar diledi.

ISKALARSAK YILDIZLARDAYIZ

Okul Müdürü Alper Teke,“Hedefimiz Güneş Iskalarsak Yıldızlardayız” diyerek öğrencileri motive etti. Alper Teke; “Vizyonumuz geçmişten aldığımız kültürel zenginlik ve güçle, kendine, yakın çevremize ve tüm insanlığa yararlı, araştıran, üreten, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı nesiller yetiştirmek. Amacımız aklın ve bilimin ışığında sorgulayan, farklılıkları ve farkındalığı ile sürekli olarak kendisini yenileyen, öğrenmeyi öğreten, öğrenciye değer katan güvenilir ve şeffaf bir eğitim kurumu olmak”.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir