27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Vaillant, Adana’da iş ortakları ile bir araya geldi…

Vaillant, Adana’da iş ortakları ile bir araya geldi…

Vaillant Türkiye, iş ortakları ile bir araya gelmek, onların görüş ve önerilerini dinlemek amacıyla düzenlediği roadshow toplantılarını 2023 yılında da sürdürdü. Bu doğrultuda Adana’da düzenlenen roadshow toplantısı; Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erol Kayaoğlu, Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Atan ve Satış Direktörü Fatih Aylı katılımıyla gerçekleştirildi. 2023 yılı ilk iki çeyrek dönemindeki satış ve pazarlama faaliyetlerinin değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda Vaillant Türkiye üst düzey yöneticileri, yeni ürünler, kampanyalar, pazar ve tüketici trendleri ve endüstrideki en yeni teknolojiler ile ilgili bilgileri de paylaştı.

Vaillant Group Türkiye Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Erol Kayaoğlu etkinlikle ilgili şu değerlendirmede bulundu:

“Vaillant Türkiye olarak müşterilerimize olduğu gibi iş ortaklarımıza da memnuniyet sağlamak bizim temel önceliklerimiz arasında yer alıyor. Onlarla sürekli iletişimde olmak, değişen pazar şartlarını, tüketici ve ürün trendlerini, pazardaki fırsatları birlikte değerlendirmek bizim için çok önemli. Bu kapsamda iş ortaklarımızla bir araya geldiğimiz, bugüne kadarki performansımızı değerlendirirken hedeflerimize ulaşma yolunda stratejilerimizi yine birlikte belirlediğimiz roadshow toplantılarımıza büyük önem veriyoruz. Yine sektör paydaşlarımızın ve iş ortaklarımızın nitelikli hizmet anlayışına fayda sağlama hedefiyle eğitim çalışmalarımızı da sürdürüyoruz. Yetkili satıcılarımızın motivasyonunu daha da yükseltmek, onların ihtiyaçları belirleyerek bu doğrultuda yeni aksiyonları hayata geçirmek üzere bir kez daha yola çıktık. İş ortaklarımızla birlikte yeni başarılara imza atacağımıza yürekten inanıyorum.”

Vaillant Group Türkiye Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Atan, sektördeki gelişim fırsatlarına dikkat çekti. Atan şunları söyledi: “Dünyada ve Türkiye’de enerji pazarındaki gelişmelere baktığımızda, ülkemizin yatırımlarının 2035 yılına kadar yenilenebilir enerji üzerine odaklanacağını öngörüyoruz. 2023 yılına ilişkin en güncel tüketici trendleri ise mevcut belirsizlik ortamının güven veren ve vizyoner markaların net bir şekilde ayrıştığını ortaya koyuyor. Fark yaratan premium deneyimlerin ön plana çıkacağı bu dönemde, sürdürülebilirlik doğrultusunda toplum ve çevreye yönelik adımlar da önemli bir rol oynayacak. Kurumlar için ürün, hizmet ve deneyimde kişiselleştirme ve fark yaratmak, müşteriyi dinlemek ve anlamak artık çok daha önemli.”

Vaillant Türkiye Satış Direktörü Fatih Aylı konuşmasında şunları söyledi: “Vaillant Türkiye olarak 2023 yılının ilk yedi ayında ulusal ölçekte önemli pazar başarıları elde ettik. Ürün grupları bazında da satış adetleri açısından çıtamızı yükselttik. Özellikle ısı pompalarında yeni ürün gruplarının portföyümüze dahil olması, markamızın konumu ve bilinirliği ile birlikte ulaştığımız satış rakamları hem bizleri hem de iş ortaklarımızı oldukça mutlu ediyor.”

Ek küçük resmi
Ek küçük resmi

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir