19 Mayıs 2024 , Pazar
Ana Sayfa / Bölgesel / Uzun namlulu silah ve uyuşturucu ticareti yapan 6 zanlı tutuklandı…

Uzun namlulu silah ve uyuşturucu ticareti yapan 6 zanlı tutuklandı…

Adana‘da sandıkta bulunan 10 uzun namlulu silahı Suriye‘den Türkiye‘ye gönderdiği belirlenen 8 zanlıdan 6’sı tutuklandı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu, kasten yaralama, resmi belgede sahtecilik, mala zarar verme ve hakaret suçlarından çok sayıda kaydı olan M.A.B.’nin, silah kaçakçılığı yaptığı bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler, 14 Mayıs günü M.A.B.’nin Sarıçam ilçesi Dağlı Mahallesi’ndeki çiftliği ile Yüreğir’deki evine eş zamanlı baskın yaptı. Polisin geldiğini gören M.A.B., 2’nci kattaki evinin balkonundan atlayıp, kaçmak isterken ayağını kırdı. M.A.B. tedavisi için hastaneye götürülürken, evinde yapılan aramada 10 kilo 650 gram esrar ile ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Çiftlik evinde ise odunluktaki sandığın içine gizlenen 10 Kalaşnikof piyade tüfeği, 14 mermi ve 720 kök Hint keneviri bulundu. Tedavisinin ardından gözaltına alınan M.A.B.’nin ifadesi doğrultusunda, birlikte çalıştıkları tespit edilen N.D. de yakalandı. Zanlılardan M.A.B.’nin ifadesinde “ben de silahları yeni buldum size arayacaktım gelip almanız için ama siz benden önce davranıp geldiniz” dediği öğrenildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir