9 Mayıs 2024 , Perşembe
Ana Sayfa / Bölgesel / TYB tarafından, Adana Valisi Köşger’e atılan İddiaya İlişkin açıklama…

TYB tarafından, Adana Valisi Köşger’e atılan İddiaya İlişkin açıklama…

Türkiye Yayıncılar Birliğinden, Çukurova Kitap Fuarı’ndaki, Yavuz Selim Köşger adına atılan iddiaya ilişkin bir açıklama yaptı. Türkiye Yayıncılar Birliği, Adana Valisi Yavuz Selim Köşger’in Çukurova 16.Kitap Fuarı’nda Adana Valisi Köşger’in talimatıyla bir kitap ve ya bir afişin kaldırılmadığını bildirdi.

Türkiye Yayıncılar Birliği olayla ilgili açıklamasında şunları kaydetti:
“Yoğun ilgiyle açılan fuar, açılışının hemen devamında bu coşkuya gölge düşürme amaçlı yanlış bir haber, bazı basın yayın organlarınca yayınlanmış ve hatalı bir algıya neden olmuştur.

Kitap dostu olmasıyla bilinen Sayın Adana Valimiz Yavuz Selim Köşger’in talimatıyla fuarda herhangi bir kitabın ya da afişin kaldırılması söz konusu değildir. Katılımcı dahi olmayan bir yayıncının kötü niyetli ve provokasyon amaçlı girişiminin haberleştirilmesi Çukurovalıların kitaba olan ilgisini gölgede bırakmamalı, zor zamanlardan geçen yayıncılığımızın fuarlarda özlenen okur ilgisiyle buluşmasının önüne geçmemelidir. Hatalı bilgiler ve maksatlı yönlendirmeler ile haber yapan mecraların bir an önce gerekli düzeltmeleri yapmasını ve doğru bilgileri kamuyla paylaşarak gerekli hassasiyeti göstermesini beklediğimizi belirtmek isteriz.”

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir