27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / TÜROFED Heyetinden Vali Elban’a Ziyaret…

TÜROFED Heyetinden Vali Elban’a Ziyaret…

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkanı Sururi Çorabatır ve beraberindeki heyet, Vali Dr. Süleyman Elban’ı makamında ziyaret etti.

Ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Vali Elban, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Başkanı Sururi Çorabatır’dan Türkiye Otelciler Federasyonu’nun yapısı ve gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Turizm sektörünün, dinamik yapısı ile ülkelerin ve şehirlerin ekonomik ve sosyal kalkınmalarında önemli rol oynadığını belirten Vali Elban, Adana’nın sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginliklerinin daha geniş kitlelere tanıtılması ve turizm potansiyelinin geliştirilmesi amacıyla gerçekleştirilecek her türlü çalışmaya destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Eski Başkanı Osman Ayık, Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) Başkanı Erkan Yağcı, AKTOB Başkan Yardımcısı Kaan Kavaloğlu, Turizm Yazarları ve Gazetecileri Derneği (TUYED) Başkanı A. Haluk Özsevim ile Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Üyesi ve Çukurova Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (ÇUKTOB) Başkanı Tayyar Zaimoğlu’nun da katıldığı ziyaret kentin turizm potansiyelinin değerlendirilmesiyle son buldu.

 

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir