27 Nisan 2024 , Cumartesi
Ana Sayfa / Bölgesel / Türkmen’den 1 Eylül açıklaması…

Türkmen’den 1 Eylül açıklaması…

Elif Doğan Türkmen,“Yurtta Barış, Dünyada Barış, ilkesini bir kez daha hatırlattı. Dünyanın değişik coğrafyalarında, farklı isimler altında insanlık suçu işlemeyi sürdüren ve dünya barışını tehdit eden tüm terör örgütlerini şiddetle kınayan Türkmen,” Özgürlükçü demokrasinin giderek önem kazandığı günümüzde, insanların huzur, güven ve mutluluk içinde yaşamasının temel koşulunun “Terör ve şiddet meyilli örgütlere karşı işbirliği ve dayanışma yaparak barış ve dostluk ortamının sürekliliğini sağlamak olduğunu düşünüyoruz. Bu ülke yedi düvele bağımsızlığı için kurtuluş savaşı vermiş ve yokluklara rağmen kazanmıştır. Kurtuluş Savaşını kazanan atalarımız bu ülkeye bir daha savaş yüzü göstermemişlerdir. Onları minnetle anıyoruz. Bizim en büyük şiarımız “Yurtta Barış, Dünyada Barış” ilkesidir.
1 Eylül Dünya Barış Günü’nde, terörden arınmış bir dünyada, mutluluğa, huzura, sevgiye, hoşgörüye, kardeşliğe ve evrensel barışa hep beraber kucak açalım” dedi.

Hakkımızda zafer

Ayrıca Kontrol Et

Çaldığı Ciple İki Araca Çarpan Şüpheli Yakalandı…

Adana’nın merkez Seyhan ilçesinde, çaldığı ciple park halindeki iki araca çarpan şüpheli ile kendisine yardım …

19 yıl hapis cezası olan firar hükümlü yakalandı…

Adana’da uyuşturucu ticareti suçundan kesinleşmiş 19 yıl hapis cezası bulunan firar hükümlü Seyhan Polisi tarafından …

Kadir Aydar 2. kez Başkanlık koltuğuna oturdu…

 Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ceyhan’da aday gösterdiği Kadir Aydar, mazbatasını alarak ikinci kez görevine başladı. Halkın …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir